Ecobio manager CSRD EU Taxonomy

Ecobio Manager on nyt osa Friends of EFRAG-verkostoa

Helsinki 21.06.2024

Ylpeästi ilmoitamme, että Euroopan rahoitusraportoinnin neuvonantajaryhmä EFRAG on virallisesti tunnustanut Ecobio Managerin osaksi kestävyysraportoinnin Friends of EFRAG ystävyysverkostoaan!

Tämä EFRAGin yleiskokouksen hyväksymä tunnustus korostaa Ecobion jatkuvaa sitoutumista kestävän liiketoiminnan edistämiseen ja kattavien kestävyysraportointistandardien kehittämiseen.

EFRAG toimii Euroopan rahoitus- ja kestävyysraportointikentän ytimessä ja toimii Euroopan komission neuvonantajana. Yhdistys näyttelee keskeistä roolia vankkojen, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta edistävien raportointistandardien kehittämisessä.

Astuessaan EFRAGin ystävien joukkoon Ecobio liittyy arvostettuun organisaatioverkostoon, joka tukee EFRAGin tavoitteita kestävyysraportoinnin laadun sekä vertailukelpoisuuden takaamisessa.

“Friends of EFRAG-tunnustus on meille suuri kunnia. Se on täydellisesti linjassa Ecobion arvojen kanssa ja korostaa pitkäaikaista sitoutumistamme kestävyyden sekä vastuullisten liiketoimintatapojen tukemiseen”, toteaa Sanna Perkiö, Ecobion perustaja sekä hallituksen puheenjohtaja.

“Katsomme innolla kohti tulevaisuutta ja odotamme yhteistyötä EFRAGin sekä muiden samanmielisten organisaatioiden kesken. Yhdessä voimme edistää läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden toteutumista kestävyysraportoinnissa.”

Tunnustuksen myötä Ecobio Manager liittyy vaikutusvaltaisten organisaatioiden seuraan EFRAG:in Friends of EFRAG -joukkoon. Liitymme ylpeinä yhteisöön, joka on sitoutunut kestävyysraportoinnin kehittämiseen.

Ecobio Oy
Ecobio Oy, perustettu vuonna 1989, on yksi johtavista kestävän kehityksen konsulttiyrityksistä Pohjoismaissa. All-in-one -ohjelmistomme, Ecobio Manager, tarjoaa kattavat työkalut yritysten kestävyysraportoinnin direktiivin (CSRD) ja EU-taksonomian raportointiin. Autamme yrityksiä navigoimaan kestävän kehityksen vaatimusten viidakossa.

EFRAG
Euroopan rahoitusraportoinnin neuvonantajaryhmä (EFRAG) on yksityinen yhdistys, joka toimii yleisen edun hyväksi. EFRAGin tehtävänä on kehittää ja edistää korkealaatuisia rahoitus- ja kestävyysraportointistandardeja, parantaen läpinäkyvyyttä ja vertailtavuutta EU:ssa.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa info@ecobio.fi


Friends of EFRAG uutiset: https://www.efrag.org/News/All

Friends of EFRAG – verkosto: https://www.efrag.org/About/Governance#subtitle7

Lue myös

Kestävyysraportti – mikä se on?
CSRD ESRS

Kestävyysraportti – mikä se on?

Kestävyysraportti on kestävyysraportoinnin tulos. Kestävyysraportti pitää huolen siitä, että yritykset ovat läpinäkyviä ympäristö -sekä yhteiskunnallisista vaikutuksistaan. Se toimii väylänä yrityksille...

Lue lisää